Προώθησε την δουλειά σου.

Στο e-band.gr γνωρίζουμε την ανάγκη που έχει κάθε καλλιτέχνης να προβάλλει το έργο του. Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας πλέον έχει την δυνατότητα να ανεβάσει τη δουλειά του παντού, και ότι το ποιοτικό περιεχόμενο χάνεται σε μια θάλασσα πληροφοριών. Είτε είσαι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας, είτε είσαι σόλο καλλιτέχνης ή έχεις συγκρότημα, είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε στη διάδοση του έργου σου, από τη στιγμή που έχεις κάτι αξιόλογο να παρουσιάσεις, με τα παρακάτω μέσα που διαθέτουμε:

 


 

Δελτία Τύπου.
Όλα τα μέλη μπορούν να μας στείλουν δελτία τύπου με τα νέα τους, ανακοινώσεις για κάποια νέα κυκλοφορία και ζωντανές εμφανίσεις / συναυλίες τους.  Εμείς με την σειρά μας θα τα ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα καθώς και στα κοινωνικά μας δίκτυα. Τα δελτία θα πρέπει  να είναι σε αρχείο MS Word, που θα περιέχει κείμενο, links, και η σχετική εικόνα, αν υπάρχει, σε μορφή JPG, Η αποστολή μπορεί να γίνει μέσα από την φόρμα επικοινωνίας ή στο email ebandgr@gmail.com με θεμα «Δελτίο Τύπου» και το όνομα του μέλους.


Παρουσιάσεις  / Συνεντεύξεις
Το e-band.gr δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις  / συνεντεύξεις.  Σε συνεργασία με το amigo.gr παρουσιάζουμε τη δουλειά σου και στα δυο site δωρεάν, όπως και σε όλα τα social media που διαθέτουμε σε μορφή συνέντευξης ή παρουσίασης με:
-Ερωτήσεις για να σε γνωρίσει καλύτερα το κοινό
-Φωτογραφίες από δισκογραφία/live κλπ
-Links προς τα social media που διαθέτεις
-Επερχόμενα gigs, εμφανίσεις και δισκογραφία
-Video, Covers και τραγούδια


Μουσικά Βίντεο.
Τα μέλη μπορούν να προβάλουν τα μουσικά τους βίντεο, πρωτότυπα η διασκευές από τις διάφορες πλατφόρμες που μπορεί να βρίσκονται (YouTube, Facebook, Vimeo)  μαζεμένα σε ένα κανάλι  δομημένο με κατηγορίες και μουσικά  είδη δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξερευνούν μουσική από Ελληνικά συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να δείτε εδώ.


Συνεργαζόμενα Ραδιόφωνα / Blog
Μέσα από συνεργασίες με ραδιοφωνικούς,  Web Radio σταθμούς και μουσικές ιστοσελίδες / blog.
Δείτε εδώ κάποιες από τις συνεργασίες:
Μουσικές επιλογές στο musicity.gr 
Παρουσίαση συγκροτημάτων στο Rockarolla Radio και την εκπομπή Over the rock and far away.

Επικοινώνησε μαζί μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας ή στις σελίδα μας στο facebook.