Αναζήτηση Μουσικών και συγκροτημάτων

Αναζήτηση

ζητείται μουσικός

κλασικη μουσικη

greek mix

ελληνικα τραγουδια 2021

ελληνικη μουσικη

ζητείται τραγουδιστής

ζητείται μπουζουξής

ζητείται κιθαρίστας

ζητείται μπασίστας

ζητείται μουσικό συγκρότημα

ψάχνω

για μουσικούς

για συγκροτήματας

ψάχνουν

ψάχνει

συνεργασία

μουσική μπάντα

μουσική

αναζήτηση

μουσικών

συγκροτημάτων

Προφίλ

Username

Mitropoulos

Όνομα / Επωνυμία

George Mitropoulos

Πληροφορίες

Είδος Μουσικής

Alternative Rock, Pop Rock, Pop

Ρεπερτόριο

Ελληνικό, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

1

About

Ο Γιώργος Μητρόπουλος είναι τραγουδοποιός, ιδρυτής και Front Man των Musing Therapy.


Γεννήθηκε το 1987 Στην Αθήνα. Η ανήσυχη του φύση από
 μικρή ηλικία τον ανάγκασε να πιάσει μια παλιά κιθάρα στα χέρια του και να σιγοπαίζει γνωστές μελωδίες για να σιγοντάρει την φωνή του..

Στα 15 του θα γράψει το πρώτο του τραγούδι  και ο αστείρευτος έρωτάς του για την μουσική θα τον φέρει έξω από την πόρτα του ωδείου Νέας Μάκρης σε ηλικία 16 χρονών για μαθήματα φωνητικής τα οποία διήρκησαν 4 χρόνια.

Μετά το σχολείο σπούδασε ηχοληψία, και τον κατάκτησε η ιδέα της μουσικής παραγωγής. Αποφάσισε λοιπόν να ασχοληθεί σοβαρά με τα τραγούδια που είχε γράψει, καθώς και με την νέα φουρνιά τραγουδιών που είχε στο περίπλοκο μυαλό του!

 

Η επιθυμία του να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για την μουσική του έφερε την ιδέα να δημιουργήσει το μουσικό συγκρότημα «Musing Therapy», με το οποίο κυκλοφόρησαν 3 δίσκους και πραγματοποίησαν πολλές συναυλίες στην διάρκεια ζωής τους που ήταν 7 χρόνια.

 

(2013 – Πόσο εύκολα ξεχνάμε)

(2015 – Καλύτερα έτσι)

(2019 – Καλώς ήρθατε στο σήμερα).


Έχει συνεργαστεί και έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με «βαριά» ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως: Μίλτος Πασχαλίδης, Κίτρινα ποδήλατα, Κώστας Μπίγαλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Σοφία Αρβανίτη, Λάμπης Λιβιεράτος, Φίλοι για πάντα, Νίκος Μίχας..

 

Από το 2017 συνεργάζεται σαν frontman των Μ.Μ.Ε. the band, παρουσιάζοντας ένα  Ελληνόφωνο PopRock πρόγραμμα με πάνω από 40 εμφανίσεις ετησίως.

 

Η αδυναμία του στις δυναμικές μπαλάντες έχουν ως αποτέλεσμα, οι συνθέσεις του να έχουν μία pop «βάση» αλλά με αρκετά περάσματα να αγγίζουν ακόμα και το hard rock ύφος,σε συνδυασμό με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες. Οι στίχοι του είναι καθαρά βιωματικοί και πάντα στην ελληνική γλώσσα,κυρίως με ερωτικό περιεχόμενο αλλά και σκηνές από την καθημερινότητα και την κοινωνική εξέλιξη, πάντα μέσα από το δικό του βλέμμα! Στόχος του είναι να συνεχίσει να δημιουργεί ποιοτική μουσική,να πειραματίζεται πάνω σε διάφορα συνθετικά μονοπάτια και να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό μέσα από τις συνθέσεις, τους στίχους και την φωνή του.

 

Η ιστορία γράφεται από αυτά που αντέχουν στο χρόνο….

Περιοχή

Νομός

Αττικής

Πόλη

Αθήνα