Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Dull Gas

Νομός

Θεσσαλονίκης

Πόλη

Θεσσαλονίκη

Είδος Μουσικής

Classic Rock, Hard Rock, Έντεχνα

Ρεπερτόριο

Ελληνικό, Ξένο, Διασκευές, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

5

Ιστοσελίδα

http://www.dullgas.gr

About

Θεσσαλονίκη, καλοκαίρι του 2014.
Ο Νίκος και ο Μάκης γνωρίζονται μέσω κοινών φίλων και αποφασίζουν να παίζουν με τις κιθάρες τους τη μουσική που αγαπούν και έτσι δημιουργούν από το μηδέν ένα ροκ μουσικό σχήμα.

Δειλά δειλά γίνονται οι πρώτες αναζητήσεις μελών και η πενταμελής πλέον μουσική παρέα αποκτά όνομα, το οποίο εκφράζει την όρεξη και την δίψα του καθενός να παίζει μουσική.
Έτσι λοιπόν δημιουργείται ο δικός τους “Νταλγκάς” ή Dull Gas!
Στη συνέχεια θα αποχωρίσουν και θα έρθουν νέα άτομα με νέες ιδέες και νέες βλέψεις, ώσπου τελικά θα ενσωματωθούν ο Σταύρος στο μπάσο, ο Πασχάλης στα ντραμς και ο Βαλάντης στα φωνητικά.

Τα χρόνια περνούν, οι εμφανίσεις πυκνώνουν όλο και περισσότερο, οι μελωδίες και τα στιχάκια στριφογυρίζουν συνεχώς στο μυαλό τους και έτσι μπαίνει πλέον στο τραπέζι των συζητήσεων η ιδέα και η θέληση για πρωτότυπη δημιουργία!
Dull Gas 2019 – 2020. Το επόμενο βήμα!
Το συγκρότημα υλοποιεί το καλοκαίρι του 2019 το επόμενο βήμα στην μουσική του πορεία και ηχογραφεί δικές του συνθέσεις ως προάγγελο και ως δείγμα της προσωπικής δουλειάς τους και έτσι καταφέρνει από τον Οκτώβριο του 2019 να ενταχθεί στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Final Touch, μέσω της οποίας τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφορεί το 1ο single του συγκροτήματος με τον τίτλο “Λύτρωση”!

Θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του 2ου single με τον τίτλο “Φευγάτος” τον Απρίλιο του 2020 και το καλοκαίρι του ίδιου έτους ηχογραφούνται ακόμη 2 νέα τραγούδια, το “Ολοκαίνουρια Φτερά” και το “Baby”!
Οι ιδέες δεν στερεύουν και θα ακολουθούν συνεχώς νέες συνθέσεις, καθώς…ο Dull Gas είναι ανεξάντλητος!

Dull Gas

Εικόνα προφίλ του/της Dull Gas

@dullgas

τελευταία ενέργεια πριν από 1 μήνας, 4 εβδομάδες