← Δελτία ΤύπουSingle

Αφιέρωμα Αφοί Κατσιμίχα by InTalk (SKG)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το dailytrips.gr
Παρουσιάζει
Για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Καφωδείου
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο πιο σημαντικά δίδυμο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αφιέρωμα Αφοί Κατσιμίχα

 Live Tribute

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2026

ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (1ος Όροφος)

by InTalk (SKG)

 

Ένα ιδιαίτερο ‘’live’’ αφιέρωμα στους  Χάρη &  Πάνο Κατσιμίχα με αφορμή τα 41 χρόνια από την έναρξη της δισκογραφίας τους  με τον κλασικό πλέον δίσκο «Ζεστά ποτά» που ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά μουσικών και τραγουδοποιών  και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ενώ θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής. Με ιδιαίτερο στίχο, ευαισθησία και μια μοναδική μουσική ταυτότητα, οι Αφοί Κατσιμίχα κατάφεραν να δημιουργήσουν τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά και άφησαν ξεχωριστό αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι.

Για περίπου 2μιση ώρες θα απολαύσουμε τον κοινωνικό και συναισθηματικό χαρακτήρα των στίχων  τους από όλες τις μεγάλες επιτυχίες  που αγαπήσαμε όπως Καλό ταξίδι, Νύχτωσε νύχτα, Μια βραδιά στο Λούκι, Του έρωτα ,Προσωπικές οπτασίες, Θεσσαλονίκη ,Ο Λύχνος του Αλλαδίνου, Ρίτα Ριτάκι, Ανόητες Αγάπες, Καλό Ταξίδι, Άννα και Μάρκος, Φάνης, Υπόγειο, Παλιάτσος και Ληστής, Γέλα Πουλί μου κ.α.

Βιογραφικό:

Το σχήμα “InTalk” δημιουργήθηκε το 2000 στην Θεσσαλονίκη από μέλη διαφόρων τοπικών σχημάτων. Οι “InTalk” είναι αξιόλογοι μουσικοί με ξεχωριστή και σημαντική πορεία ο καθένας που παρουσιάζουν ιδιαίτερα μουσικά αφιερώματα.

Οι “InTalk” μετά από σχεδόν 25 χρόνια συνύπαρξης σε συναυλίες, μουσικές σκηνές, και μαγαζιά της  πόλης συνεχίζουν μαζί επί σκηνής  με μία Full Band ηλεκτρική προσέγγιση σε αυτά τα γεμάτα συναισθήματα κομμάτια  μιας  εποχής , που παραμένουν διαχρονικά.

 INTALK:

 Ηλεκτρική Kιθάρα/φωνή: Aδάμ Πολυχρονίδης
Ακουστική Κιθάρα/φωνή: Μανώλης Πασχαλίδης
 Τύμπανα/κρουστά: Tάσος Τσώνης
Ηλεκτρικό μπάσο/ φωνή: Θωμάς Χαλκιάς
Ακουστική κιθάρα / φωνή: Στέφανος Πολυχρονίδης

 

-Γενικές πληροφορίες-
Διοργάνωση dailytrips

www.dailytrips.gr
Info 6933 377499
Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος
Βενιζέλου 45 – Κέντρο
Πόρτες: 21:30
Ώρα έναρξης 22:30

Είσοδος:
Early bird  8€ έως εξαντλήσεως
Προπώληση 10€ έως εξαντλήσεως

-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, κάντε εγκαίρως την αγορά των εισιτηρίων σας.

1)Αγορά σε φυσικό σημείο

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο JustOne.gr, Αρμενοπούλου 30 (μεταξύ Γούναρη & Μελενίκου – Περιοχή Ροτόντα), τηλ 2310 208409 και με ώρες εξυπηρέτησης πληρωμών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00.

2)Αγορά ηλεκτρονικά
α)Στέλνετε sms στο 6933 377499 ή μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/dailytrips.gr (ονοματεπώνυμο, αριθμό εισιτηρίων, email) και σας στέλνουμε τους τρόπους αγοράς

3)Η αγορά εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου

4)Εισιτήρια δεν επιστρέφονται

Διοργάνωση – Παραγωγή

www.dailytrips.gr – Συναυλίες
info@dailytrips.gr
Θεσσαλονίκη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το νέο e-band βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη

Βελτιώνουμε συνεχώς το site. Μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά και να μας στέλνεις άμεσα τις παρατηρήσεις σου.