Ζαχαρίας Μπασιάς Νέα κυκλοφορία

Ζαχαρίας Μπασιάς Νέα κυκλοφορία


Ο Ζαχαρίας Μπασιάς παρουσιάζει σήμερα το νέο video clip του για το τραγούδι “Απαιτητική” από τον δίσκο του “Όπως όλα τα ωραία” που κυκλοφορεί από την FM Records.

Μουσική – Στίχοι: Ζαχαρίας Μπασιάς
Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Αντώνης Δανέζης
Σκηνοθεσία: Ζαχαρούλα Λευκία
Βιντεογράφηση: Γιώργος Αγγελογιαννάκης
Styling: Ζαχαρούλα Λευκία

Ο Ζαχαρίας Μπασιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολείται με την μουσική ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην ευρωπαϊκή και βυζαντινή μουσική αποκτώντας Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου. Δημιουργός μουσικής και στίχων, ερμηνεύει, παίζει κιθάρα, μπάσο και πιάνο και έχει μελοποιήσει στίχους πολλών στιχουργών, αλλά και ποιήματα του ποιητή Νίκου Σπυρόπουλου. Έχει ήδη στο ενεργητικό του πολυετή συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, συγκροτήματα και χορωδίες με πολλές διακρίσεις και βραβεία, έχει επιμεληθεί στην οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα κατέχει θέση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο La Vita Radio.
Συμμετέχει ενεργά από το 2015 στον εθελοντικό σύλλογο «Προασπίζω» έχοντας την επιμέλεια του μουσικού συγκροτήματος M.V.P., με το οποίο, μέσα από συναυλίες και επισκέψεις, δραστηριοποιείται στην ψυχαγωγία και τις δράσεις του συλλόγου για φιλανθρωπικό σκοπό.
Παράλληλα με τη μουσική του δραστηριότητα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» αποκτώντας Πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό τίτλο στη «Διοίκηση Τουρισμού».
Έχει κυκλοφορήσει ένα ανεξάρτητο προσωπικό διαδικτυακό άλμπουμ το 2014 με τίτλο «Όσο η γη γυρίζει», και Singles, όπως «Φίλα μου σταυρό» (2013), «Το φυλαχτό μου» (2018), «Κάθε μία μέρα» (2019) και άλλα.

Το νέο album του Ζαχαρία Μπασιά «Όπως όλα τα ωραία» κυκλοφορεί ψηφιακά από την FM Records.
Ακούτε όλο το δίσκο εδώ:
https://orcd.co/oposolataorea
https://www.youtube.com/watch?v=2nGsANLUGn8

Related Articles

Miltos Marathon

Miltos Marathon – Μουσικός – Συνέντευξη Οι ανάγκες, ο φόβος και οι οικονομικές εξελίξεις μας οδηγούν ανά διαστήματα σε επαγγελματικά μονοπάτια, μακριά από αυτό που…

KonAn

Συνέντευξη ΚonΑn Αντισυμβατικοί με δικό τους ήχο και χρώμα, οι ΚonΑn ανοίγουν ένα νέο παράθυρο στον μουσικό ορίζοντα. Συνήθως η τόλμη νέων δημιουργών που γράφουν…

POEM

POEM – Συγκρότημα – Συνέντευξη Όταν η έμπνευση και το ταλέντο συνδυάζονται με συντονισμό, σκληρή δουλειά και όραμα, μόνο εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Οι…

Responses