Eternal Radio

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός Eternal Radio με βαθιά την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τις 09 έως τις 22 Δεκεμβρίου, τη δράση με τίτλο “The power of love – Η δύναμη της αγάπης”.

Στόχος μας η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου του “Make-A-Wish Ελλάδος”. Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί το πενταψήφιο νούμερο που διαθέτει το “Make-A-Wish Ελλάδος” 19808 με χρέωση 2,48€/κλήση ή sms.

Από το Eternal Radio θα γίνεται αναφορά στο έργο του “Make-A-Wish Ελλάδος”, στα social media του σταθμού,στην ιστοσελίδα του και με ηχητικά σποτ ανά μία ώρα, καθώς και από τους παραγωγούς του σταθμού στις ζωντανές εκπομπές τους καθόλη τη διάρκεια της δράσης.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η δράση θα ολοκληρωθεί με 12ωρο ραδιοφωνικό μαραθώνιο (11:00-23:00) με τη συμμετοχή όλων των παραγωγών μας καθώς και τη συμμετοχή πληθώρας καλλιτεχνών.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν ζωντανά με την παρουσία τους στο studio του Eternal Radio στο ραδιομαραθώνιο της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου :

(Με αλφαβητική σειρά)

Αδαμοπούλου Βανέσσα

Απάνεμα

Γκόλια Χριστίνα

Demeque

Ζορμπάς Γιώργος

Κορδεράς Σπύρος

Λεκόπουλος Γιάννης

Λιαποπούλου Γιώτα

Μπαμπανιάρης Βασίλης

Mottet

Νικολάου Θοδωρής

Παναγιώτης Ω

Pandora’s Box

Playground

Πονηράκη Mαριλένα

Rhodium

Σαραβάκου Νικόλ

Sidetrack

Steve Tesser

Ταμπουρατζής Χρήστος

Wash of Sounds

Χρανιώτης Γιώργος & Imitate your mother

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας:

Pefko Café

Έξαρχος Αρτοποιϊα – Ζαχαροπλαστική

Μπακαλόγλου Μπισκοτοποιία

Marina  “Happy Fingers” Nail Salon

Casa Dolce Patisserie – Gelateria

Ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές μας:

Piraeus Business Center

Athens Art

Lenshoots Media Productions

Seven Prime

Dreamteam

Blogbusters

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Eternal Radio

Related Articles

Miltos Marathon

Miltos Marathon – Μουσικός – Συνέντευξη Οι ανάγκες, ο φόβος και οι οικονομικές εξελίξεις μας οδηγούν ανά διαστήματα σε επαγγελματικά μονοπάτια, μακριά από αυτό που…

KonAn

Συνέντευξη ΚonΑn Αντισυμβατικοί με δικό τους ήχο και χρώμα, οι ΚonΑn ανοίγουν ένα νέο παράθυρο στον μουσικό ορίζοντα. Συνήθως η τόλμη νέων δημιουργών που γράφουν…

Marios Politis

Μάριε Καλησπέρα, Καλώς ήρθες στο E-Band! Νέο album λοιπόν & μάλιστα όχι απλά νέο, αλλά και το πρώτο σου! This is my Story ο τίτλος…

Responses