Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

WANTED

Νομός

Αχαΐας

Πόλη

Πάτρα

Είδος Μουσικής

Heavy Metal

Ρεπερτόριο

Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

5

Ιστοσελίδα

soundcloud.com/wantedbandgr

About

Σόφια. Βουλγαρία. Νοέμβριος 1994. Γνωρίζονται οι Andreas Killer (γ.1977, Αγρίνιο, κιθάρα / φωνή) και Μάκης Παππάς (γ.1977, Αθήνα, drums). Δημιουργούνται οι ΟΜΕΛΕΤΑ με την βοήθεια του Γιώργου Καραγιώργου (γ.1976, Αγρίνιο, κιθάρα). Ηχογραφούνται τέσσερα κομμάτια και γίνονται πλήθος πειράματα έως τις 3 Μαρτίου 1996 που δημιουργούνται οι WANTED. Ηχογραφείται το πρώτο demo με τίτλο “So bad…” μαζί με τον Radi (γ.1975, Σόφια, μπάσο). Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων αποχωρεί ο Γιώργος. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους ηχογραφείται το δεύτερο demo με την ίδια σύνθεση και τίτλο “Masquerade”.
Τον Μάρτιο 1997 τις δεύτερες κιθάρες αναλαμβάνει ο Max “666” Darklord (Γιώργος Ντόσκας). Τον Ιούνιο πραγματοποιείται live εμφάνιση στην Σόφια σε γιορτή της Ε. Ε. Φ. Σ. (Ένωση Ελλήνων Φοιτητών Σόφιας), μετά την οποία οι διοργανωτές αποφασίζουν να μην ξανακαλέσουν τους WANTED σε τέτοιου είδους live, εξαιτίας της «βαριάς» μουσικής τους κατεύθυνσης και των οπαδών τους (για λίγο να χρεωθεί το γκρουπ δύο ήχο-κολόνες, οι οποίες μέσα στην πώρωση, παραλίγο να πέσουν κάτω!). Τον Αύγουστο δημιουργείται ένα εναλλακτικό σχήμα στο Αγρίνιο για ένα μόνο live με την σύνθεση: Andreas Killer (κιθάρα, φωνή), Max Darklord (κιθάρα), Κώστας Παπαδόπουλος (μπάσο, φωνή), Χρήστος Παπαδόπουλος (φωνή), Στέφανος (drums). Τον Νοέμβριο αποχωρεί ο Μάκης και η θέση του καλύπτεται από τον Μιχάλη Δίπλα ενώ έχει προηγηθεί η αποχώρηση του Radi αμέσως μετά το τελευταίο live τον Ιούνιο. Το μπάσο από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο Max Darklord και τις φωνές ο Κώστας Βακάλογλου. Μετά από ένα αποτυχημένο live τον Δεκέμβριο αποχωρούν οι Max Darklord και Κώστας για να πάρουν την θέση τους οι Orlin (μπάσο) και Niki (κιθάρες). Με αυτή την σύνθεση το συγκρότημα με έδρα την Σόφια παύει οριστικά, για να μεταφερθεί στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1998.
Εν έτη 1999 και μήνα Μάιο ο Tangra συμμετέχει στους FUGITIVE, το γκρουπ του Bizz (Βασίλης, γ.1981, Αγρίνιο, μπάσο) και δίνουν ένα και μοναδικό live. Είχε έρθει η ώρα να ξαναδημιουργηθούν οι WANTED. Το καλοκαίρι αρχίζουν  πρόβες με τον Lord (Βασίλης, γ.1980, Αθήνα, φωνή). Τον Απρίλιο του 2000 αναλαμβάνει η Ρούλα Thalestris τα δεύτερα φωνητικά. Τα drums αναλαμβάνει τον Απρίλιο ο Πάνος Μητσόπουλος, ο οποίος θα παραχωρήσει την θέση του στον Κώστα “Elf” (γ.1982, Αγρίνιο) τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Από τότε σερφάρει στις δεύτερες κιθάρες και ο Δημήτρης “The Sinner” (γ.1981, Χαλκίδα). Από τον Οκτώβριο έχει αρχίσει η ηχογράφηση του “Across the sky” έως τον Ιανουάριο 2001 (χωρίς drummer λόγω της άρνησης του Πάνου Μητσόπουλου να ηχογραφήσει με συνέπεια την αποβολή του από το γκρουπ). Τον Απρίλιο γνωρίζεται το γκρουπ με τον Αντώνη (γ.1981, Αγρίνιο), ο οποίος αναλαμβάνει και τα πλήκτρα.
Το καλοκαίρι αποχωρούν από το γκρουπ οι Lord, Ρούλα και Elf και τα φωνητικά αναλαμβάνει προσωρινά ο Andreas Killer, ενώ τα drums ο Αντώνης. Ακολουθούν συνεχείς πρόβες το καλοκαίρι οι οποίες σταματούν λόγω της κατάταξης διαδοχικά στον στρατό των Δημήτρης “The Sinner” και Andreas Killer. Τον Ιανουάριο 2004 αναλαμβάνουν τα κύρια φωνητικά ο Πάνος “Buzz” Κουθούρης και τα drums ο Πάνος Γκεσούλης, ενώ το Ιούνιο του ίδιου έτους ο Βαγγέλης “Χαλκίδας” Τσαρούχης τα πλήκτρα. Έχει προηγηθεί η αποχώρηση του Sinner και το γκρουπ συνεχίζει με μια κιθάρα.
Τον Μάρτιο 2006 αναλαμβάνει στις κιθάρες ο Αντρέας Παπαχρήστος και εμφανίζονται ζωντανά τον Μάιο του 2006. Έχει προηγηθεί μια live εμφάνιση τον Απρίλιο του 2005. Ακολουθούν ηχογραφήσεις κατά τις οποίες οι Πάνος Γκεσούλης και Buzz αρνούνται να συμμετάσχουν (ο δεύτερος εφόσον έχει ηχογραφήσει μόνο 4 τραγούδια από τα 16!) και φεύγουν από το γκρουπ. Κυκλοφορεί το ”Sins of the soul” με τέσσερα τραγούδια και για άλλη μια φορά χωρίς drummer. Επίσης επαναμιξάρεται το “Across the sky” ψηφιακά με bonus τα 4 τραγούδια τα οποία, ενώ είχαν ηχογραφηθεί, δεν περιλαμβάνονταν στη αρχική κυκλοφορία.

Τον Σεπτέμβριο του 2006 ηχογραφείται το «Mournful eyes» από τους Tangra, Bizz, Παραχρήστος και Lord (φιλική συμμετοχή) στο Αγρίνιο και στην Αθήνα. Το demo δεν παρουσιάστηκε ποτέ και από τότε το συγκρότημα διαλύεται οριστικά.

 

Το γκρουπ έχει στο ενεργητικό του 37 ηχογραφημένα και αμέτρητα άλλα τραγούδια, εκ των οποίων 4 instrumental. Τα 37 τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει σε 4 demos (αναφέρονται παρακάτω).

Προηγούμενες βασικές συνθέσεις:
03/1996 – 03/1997
Andreas “Tangra” Killer (Guitars, vocals), Μάκης Παππάς (Drums), Radi (Bass guitars)
12/1997 – 06/1998
Andreas “Tangra” Killer (Guitars), Μιχάλης Δίπλας (Drums), Max “666” Darklord (Guitars), Κώστας Βακάλογλου (Vocals)
07/1999 – 08/2001
Andreas “Tangra” Killer (Guitars), Βασίλης Bizz (Bass guitars), Βασίλης Lord (Vocals), Κώστας “Elf” (Drums), Δημήτρης “The Sinner” (Guitars)
01/2004 – 06/2006
Andreas “Tangra” Killer (Guitars), Βασίλης Bizz (Bass guitars), Πάνος “Buzz” Κουθούρης (Vocals), Πάνος Γκεσούλης (Drums), Αντρέας Παπαχρήστος (Guitars)

Track list:
Demo 1996 – So bad…

1. The final waltz

2. Piece of heart

3. I am

4. No mercy

5. Ride to hell

6. Night cries

7. Outsiders

8. Man in black

Demo 1996 – Masquerade

1. Twisted every way

2. Masquerade

3. Kiss of death

4. Reversal of fortune

5. King Lear (instr.)

6. Iron cross

Demo 2001 – Across the sky

1. Fantasia (instr.)

2. Across the sky

3. All I wanted

4. Before the sun goes down

5. End of time

6. Holy sword

7. Imaginations

8. War of lies

9. Alexandra

10. Metal maniac (bonus on 2006 remastered)

11. Remember (bonus on 2006 remastered)

12. The spell (bonus on 2006 remastered)

13. The way through your heart (bonus on 2006 remastered)

Demo 2006 – Mournful eyes

1. Sins of the soul

2. Warriors

3. Mountain fire

4. Dogs of war

5. The daughter of night

6. Angels on the sky

7. Book of heaven

8. Mournful eyes

9. Remember

10. The ring of power

 

soundcloud demo songs: https://soundcloud.com/wantedbandgr

myspace profile: https://myspace.com/wantedgr

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Φωνή, Κιθάρα, Μπάσο, Κρουστά

WANTED

Εικόνα προφίλ του/της WANTED

@wanted

τελευταία ενέργεια πριν από 1 μήνας, 3 εβδομάδες