Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Radio Cure

Νομός

Αττικής

Πόλη

Πειραιάς

Είδος Μουσικής

Alternative Rock, Pop Rock

Ρεπερτόριο

Ξένο, Διασκευές, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

4

Ιστοσελίδα

soundcloud.com/radiocureband

About

Οι Radio Cure είναι ένα alternative rock συγκρότημα από τον Πειραιά. Τα αδέρφια Δημήτρης και Αγγελική Τριανταφύλλου ξεκίνησαν να παίζουν κιθάρα και να γράφουν μαζί μουσική από μικρή ηλικία, με τις πρώτες τους προσπάθειες να σχηματίσουν ενα συγκρότημα να ξεκινούν το 2016. Έπειτα από αρκετές αλλαγές μελών και άπειρες αγγελίες, κατέληξαν στην τωρινή σύνθεση, με την Φωτεινή Δημάκου στο τραγούδι και τα πλήκτρα και τον Ορφέα Πετράτο στα drums. Μετά από μια ντουζίνα προτάσεις, το όνομα στο οποίο κατέληξαν προήλθε από ένα τραγούδι των Wilco και αντιπροσωπεύει μια επαναστατική διάθεση έναντι του σημερινού ραδιοφώνου.

Η μουσική τους είναι, αναπόφευκτα, ένα κοκτέιλ των ετερόκλητων επιρροών τους: κάπου ανάμεσα στους εσωστρεφείς μονολόγους των Smiths και τον ζωηρό αέρα των Stones, την πολυπλοκότητα των Porcupine Tree και την pop αισθητική των Beatles, μιλάνε για οτιδήποτε τους απασχολεί, από την καθημερινότητα τους και την οπτική τους για το σημερινό κόσμο μέχρι τις ενδόμυχες μεταμεσονύχτιες σκέψεις που έχει ο καθένας τους. Το ρεπερτόριο τους απαρτίζεται κυρίως από δικά τους τραγούδια, με διάσπαρτες διασκευές από καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει.

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Μπάσο

Αναζήτηση Μουσικών / Συνεργατών

Ψάχνουμε μπασίστα ως 30 χρονών από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά (κέντρο, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός κτλ.), με όρεξη και δημιουργικότητα για να συνεργαστούμε με σκοπό τα live και τις ηχογραφήσεις δικού μας υλικού. Έχουμε ήδη δύο live στο ενεργητικό μας και πρόσφατα αρχίσαμε τις ηχογραφήσεις για δικό μας υλικό. Πρόβες γίνονται κατά μέσο όρο 2 φορές την εβδομάδα.

Radio Cure

Εικόνα προφίλ του/της Radio Cure

@radiocureband

τελευταία ενέργεια πριν από 2 έτη, 3 μήνες