Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Πάνος Κακαράσκαλης

Φύλο

Άνδρας

Νομός

Αττικής

Πόλη

Αθήνα

Ιδιότητα

Τραγουδιστής / τρία, Σύνθεση, Στιχουργία

Ημερομηνία Γέννησης

17/11/1987

Μουσικά Όργανα

Κιθάρα Ηλεκτρική (Rhythm), Κιθάρα Ακουστική, Κιθάρα Κλασική, Μπάσο Ηλεκτρικό, Drums, Καχον (Cajon), Κρουστά Παραδοσιακα, Κρουστά Κλασικα, Τουμπελέκι / Νταραμπουκα

Είδος Μουσικής

Classic Rock, Pop Rock, Rock n’ Roll, Έντεχνα, Λαϊκά, Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, Παραδοσιακά, Άλλο (Επικοινωνήστε)

Ιστοσελίδα

http://www.facebook.com/panoskakaraskalis

About

Ο Πάνος Κακαράσκαλης είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου το 1987. Η μουσική του πορεία είναι πλούσια και ποικίλη, αν λάβει κανείς υπόψιν του το νεαρό της ηλικίας του, με την εκφραστικότητα του να καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Έχει σπουδάσει για μικρό χρονικό διάστημα φωνητική στο Εθνικό ωδείο Αιγάλεω με Διευθύντρια την κ. Μαρίνα Καλατζη και Δασκάλα την κ. Φωτεινή Κωστοπούλου.
Αυτοδίδακτος μουσικός με γνώσεις σε άρκετα μουσικά όργανα (Κιθάρα, Ηλ.Μπάσο, Τύμπανα και Κρουστά.)

Έχει σπουδάσει επίσης δυο χρόνια ηχοληψία στο Ι.Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ. Από το 2008 μέχρι το 2010 όπου συνεργάστηκε με πολλές εταιρίες ως τεχνικός ήχου & ηχολήπτης.
Παράλληλα δεν άφησε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι και έχει δεκάδες εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, Πολιτιστικά κέντρα και χώρους εκδηλώσεων.

Έπειτα από πέντε χρόνια ζωντανών εμφανίσεων με διάφορες συνεργασίες κυκλοφόρησε το πρώτο του επίσημο τραγούδι με τον τίτλο ‘’Γιορτάζω ‘’ του οποίου την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κίμωνας Πολλάτος.

Κυριος σταθμός στην πορεία του η συνύπαρξη επί σκηνής με τον μουσικοσυνθέτη Σάκη Τσιλίκη από τον Δεκέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα.

Soundcloud: https://soundcloud.com/user-953037125
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmivkor_TWPDundEsE_P7_w?view_as=subscriber

Πάνος Κακαράσκαλης

Εικόνα προφίλ του/της Πάνος Κακαράσκαλης

@panoskakaraskalis

τελευταία ενέργεια πριν από 7 μήνες