Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Ombrela Thessaloniki

Νομός.

Θεσσαλονίκης

Πόλη

Θεσσαλονικη

Είδος Επιχείρησης

Χώρος – Live stage

Διεύθυνση

Αγγελακη 10

Τηλέφωνο

2310 282880

About

Στον κεντρικότερο και ιστορικότερο δρόμο της πόλης βρίσκεται το Ομπρέλα, bar, Performance Arts, Live Music Venue στην καρδιά της πόλης, στην Αγγελάκη 10. Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης ήταν ο πρώτος ‘Ελληνας δήμαρχος της πόλης μετά την απελευθέρωσή της. Το Oμπρέλα βρίσκεται σε μια περιοχή διαχρονικά αριστοκρατική, στα όρια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί εκεί από το 1936 αλλάζοντας τη φυσιογνωμία και την προοπτική της πόλης.
Εκεί ανακαινίστηκε και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2019 ένας χώρος που φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής- bar- θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
Κάτω από την Ομπρέλα της Τέχνης και της Ψυχαγωγίας τίποτε δε μένει στην τύχη. Το Ομπρέλα είναι ένας χώρος γεμάτος με μουσική, χαμόγελα & αξέχαστες στιγμές! Αγαπημένες μπάντες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, εικαστικοί, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, φοιτητές, άνθρωποι της τέχνης, ακαδημαϊκοί και νέοι επιχειρηματίες δίνουν ραντεβού καθημερινά στον χώρο του, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό επισκεπτών που χαρίζει μία καταπληκτική διαδραστική ατμόσφαιρα!
Από νωρίς το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ σ΄έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, γεμάτο με ρετρό διακοσμητικά στοιχεία. Καθώς οι ώρες περνούν, τα εκλεκτά snacks & finger food του menu μας, φτιαγμένα πάντα με φρέσκα υλικά άριστης ποιότητας, έρχονται για να συνοδεύουν ιδανικά το ρόφημα, την μπίρα ή το ποτό σας.
Το Ομπρέλα σάς προσφέρει τη δυνατότητα για την αποκλειστική κράτηση του πρώτου ορόφου του. Μερικές από τις χρήσεις του πρώτου ορόφου είναι:
Γενέθλια, συναντήσεις παλιών συμμαθητών – συμφοιτητών, εκδηλώσεις εταιρειών, σωματείων, Πανεπιστημιακών κοινοτήτων, χώρος συνάντησης γονέων, φίλων, συγγενών μετά τις τελετές ορκωμοσίας πτυχιούχων (100 μέτρα απόσταση από το Α.Π.Θ), ακαδημαϊκές ενημερωτικές ομιλίες-εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις βιβλίων, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εκθέσεις έργων τέχνης (ζωγραφική, φωτογραφία, πηλός, δημιουργικές κατασκευές, χειροτεχνήματα κλπ), εκδηλώσεις ανταλλαγής προσωπικών συλλεκτικών ειδών (δίσκοι βινυλίου, βιβλίων, περιοδικών, μικρών αντικειμένων κλπ).
Επίσης, ο χώρος διατίθεται για εσάς και την παρέα σας με DJ ή με μουσικούς / τραγουδιστές. Ατού του Ομπρέλα είναι ο άρτιος εξοπλισμός του με τα αποδοτικότερα συστήματα ήχου και φωτισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας και οργανώστε τις εκδηλώσεις σας!

Ombrela Thessaloniki

Εικόνα προφίλ του/της Ombrela Thessaloniki

@ombrela

τελευταία ενέργεια πριν από 7 μήνες, 1 εβδομάδα