Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Ιεροφάντες

Νομός

Αττικής

Πόλη

Αθήνα

Είδος Μουσικής

New Age, Folk, Έντεχνα, Άλλο (Επικοινωνήστε)

Ρεπερτόριο

Ελληνικό, Ξένο, Διασκευές, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

2

About

Τραγουδοποιοί της καρδιάς στο δρόμο της πνευματικής αφύπνισης, δημιουργήθηκαν και ζυμώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα εμπνευσμένοι από σαμανικές πρακτικές και ένα κοινό σκοπό. Να κάνουν τις καρδιές μας να δονηθούν σε συγχορδίες έκστασης, και το νοητικό μας δυναμικό να ενεργοποιηθεί ώστε να κινηθούμε προς την αυτοίαση και την αυτοβελτίωση.
Δημιουργήθηκαν έτσι για πρώτη φορά τραγούδια με ελληνικούς στίχους και τέτοια πνευματική θεματολογία. Οι υπέροχες μελωδίες και τα λόγια τους κινητοποιούν το συναίσθημα και το ενεργειακό κέντρο της Καρδιάς ,το Αναχάτα Τσάκρα. Ακολούθως με τη διαλεκτική συζήτηση, ενεργοποιείται και το Βισούντι Τσάκρα αλλά και η διανόηση- σκέψη ως πολύτιμο εργαλείο πλέον που μάς δίνει τη δυνατότητα να εντυπώσουμε τις έννοιες, να τις κατανοήσουμε βαθύτερα. Καθένας μας μπορεί να νιώσει πηγαία το πώς τον ακουμπούν τα νοήματα αυτά και τι σημαίνουν στην πράξη για εκείνον.
Τα τραγούδια και η συνολική δομή του προγράμματος είναι εμπνευσμένα και δομημένα έτσι ώστε να δημιουργούν δονήσεις ιερότητας, αυτεπίγνωσης και αφύπνισης της συνειδητότητας, υπηρετώντας τον κοινό στόχο κάθε ιερής παράδοσης και ιδιαίτερα της yoga, όπως συμβαίνει με την πρακτική του kirtan αλλά και των σαμανικών παραδόσεων.

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Κρουστά, Πνευστά, Άλλο

Ιεροφάντες

Εικόνα προφίλ του/της Ιεροφάντες

@ierofantes

τελευταία ενέργεια πριν από 2 έτη, 10 μήνες