Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Hypnotic Nausea

Νομός

Αττικής

Πόλη

Αθήνα

Είδος Μουσικής

Hard Rock, Stoner Rock, Progressive Rock, Progressive metal, Doom Metal, Ambient

Ρεπερτόριο

Ξένο, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

4

Ιστοσελίδα

http://www.hypnoticnausea.com

About

     Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2013 και έχει συμμετάσχει σε αρκετά live και φεστιβάλ δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, Poem, 1000Mods, Mother of Millions, Void Droid, Tuber, Need, SiXForNinE, Gus G3Fold Pain, Godsleep κ.α.
      Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι Hypnotic Nausea δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.
     Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους ΄΄Hypnosis΄΄, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του Hypnosis παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το »μόλυνε».
      Στις αρχές του 2019 κυκλοφορούν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους ΄΄The Death of All Religions΄΄, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση.

Hypnotic Nausea

Εικόνα προφίλ του/της Hypnotic Nausea

@hypnoticnausea

τελευταία ενέργεια πριν από 1 έτος, 11 μήνες