Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

George S. Kokkinos

Φύλο

Άνδρας

Νομός

Αττικής

Πόλη

Athens

Ιδιότητα

Σύνθεση, Στιχουργία

Ημερομηνία Γέννησης

19/09/1977

Είδος Μουσικής

Jazz, Blues, Blues Rock, Rock

Ιστοσελίδα

e-band.gr/search-videos/?vi=γιώργος+Σ.+κόκκινος

About

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Γιώργου Σ. Κόκκινου

Ο Γιώργος Σ. Κόκκινος ξεκίνησε τη συγγραφική του δραστηριότητα το 2004 κι έκτοτε συνεχίζει να γράφει αποσπασματικά, στίχους, ποιητικά κείμενα και άρθρα αποκλειστικά στο διαδίκτυο ως διαδικτυακός εραστής της τέχνης του Λόγου.
Συμμετείχε ως συντάκτης στο eBooks4Greeks.gr από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019, ενώ στο eBooks4Greeks.gr, στο openbook.gr, στο free-ebooks.gr, στο Culture365.gr και στο Τwirpx.com, έχουν αναρτηθεί τμηματικά από τον Αύγουστο του 2018 έως σήμερα τα ηλεκτρονικά του βιβλία : “Φυγείν Εστί”, “Τα Λυρικά”, “Πρότερον Θνητοί”, “Πρότερον Θνητοί – μεταγραφή σε Μπράιγ”, “Κατηγορώ”, “Τα Ανένταχτα”, “Τα Ανένταχτα II”
Συμμετείχε επίσης στη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ‘ΜΠΛΕ‘ (25/04/2020) με την Σπυριδούλα-Υρώ Γιολδάση, με την ιδιότητα του Παραγωγού της ταινίας, του Κειμενογράφου/Σεναριογράφου και του Τεχνικού ήχου/μοντάζ. Το 1994 συνεργάστηκε με τον Βάσο Αδριανό και την Ρένα Βουτσινά για τις ανάγκες μαθητικής παράστασης στο 2ο Λύκειο Κηφισιάς, για το μονόπρακτο των Κιντέρο Σ., Κιντέρο Ι. «Ένα ηλιόλουστο πρωινό».
Είναι ιδιοκτήτης του Λογοτεχνικού ιστολογίου ‘Πορφυράδα‘ (στο BlogSpot) που βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία από τον Μάρτιο του 2007, καθώς και της αντίστοιχης σελίδας Λογοτεχνικών έργων ‘Συμβατός Δότης Συναισθημάτων‘ (στο FB). Διατηρεί επίσης την επαγγελματική του σελίδα στο Facebook ‘Γιώργος Σ. Κόκκινος/George S. Kokkinos‘.

Instagram hashtag #george_s_kokkinos

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Φωνή

George S. Kokkinos

Εικόνα προφίλ του/της George S. Kokkinos

@gkokkk

τελευταία ενέργεια πριν από 2 μέρες, 14 ώρες