Αναζήτηση Μουσικών και συγκροτημάτων

Αναζήτηση

ζητείται μουσικός

κλασικη μουσικη

greek mix

ελληνικα τραγουδια 2021

ελληνικη μουσικη

ζητείται τραγουδιστής

ζητείται μπουζουξής

ζητείται κιθαρίστας

ζητείται μπασίστας

ζητείται μουσικό συγκρότημα

ψάχνω

για μουσικούς

για συγκροτήματας

ψάχνουν

ψάχνει

συνεργασία

μουσική μπάντα

μουσική

αναζήτηση

μουσικών

συγκροτημάτων

View Profile

Προφίλ

Username

george-s-kokkinos

Last Name

Kokkinos

Όνομα / Επωνυμία

George S.

Last Name

Kokkinos

Πληροφορίες

Ιδιότητα

Στιχουργία

Είδος Μουσικής

Blues Rock, Rock, Alternative Rock, Άλλο (Επικοινωνήστε)

About

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Γιώργου Σ. Κόκκινου

Ο Γιώργος Σ. Κόκκινος είναι Έλληνας ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, σεναριογράφος και πεζογράφος. Έχει τιμηθεί με το Γ’ βραβείο ποίησης του Λογοτεχνικού διαγωνισμού της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών για το έτος 2006 για το ποίημά του ”Πορφυράδα”.

Γεννήθηκε στην Κηφισιά Αττικής στις 19 Σεπτεμβρίου 1977. Στα γράμματα εμφανίζεται για πρώτη φορά μέσα από κριτικές και δημοσιεύσεις ποιημάτων του το 2006 στο περιοδικό Πνευματική Ζωή. Ακολουθούν δημοσιεύσεις σε έντυπα Λογοτεχνικά περιοδικά και του διαδικτύου. Η ποιητική του συλλογή Φυγείν Εστί (Αύγουστος 2018) έχει αξιολογηθεί με κριτική αναφορά από τον Αντώνη Χαριστό για το περιοδικό «Εκδοτικά Νέα». Το θεατρικό κείμενο Πρότερον Θνητοί (Μάρτιος 2019) στην επίτομη έκδοσή του έλαβε μέρος, ως θεατρικό έργο γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα, στο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού προγράμματος θεατρικών έργων Eurodram 2020 European network for drama in translation. Το βιβλίο έχει μεταγραφεί και σε κώδικα Braille (Απρίλιος 2019) μέσω του συστήματος MinaDot, ενώ διανέμεται ελεύθερα.

Στις 25 Απριλίου 2020 παρουσιάστηκε στο κοινό η μικρού μήκους ταινία ΜΠΛΕ της Σπυριδούλας-Υρώ Γιολδάση, στην οποία ο Γιώργος Σ. Κόκκινος ανέλαβε το σενάριο, το μοντάζ και την επεξεργασία του ήχου. Η ταινία συμμετείχε στον διαδικτυακό διαγωνισμό προβολής ταινιών μικρού μήκους Προβολές ταινιών από το διαγωνισμό με θέμα «Unlocked». Τον Γενάρη του 2022 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γράφημα η πρώτη έντυπη ποιητική συλλογή του με τίτλο «Απάνθισμα 2006-2021» όπου περιέχονται 23 από τα πιο δημοφιλή γραπτά του σε μια πορεία 15 ετών. Ποιήματά του έχουν μελοποιηθεί από την Καλλιόπη Ηλιοπούλου («Μέσα στον έρημο σταθμό») και τον Νικόλα Ρέγκο («Το μπλε παράπονό σου»). Το τραγούδι «Το μπλε παράπονό σου» αναμένεται να ενταχθεί σε δίσκο τα Χριστούγεννα του 2022 για λογαριασμό της εταιρίας Protasis.

Είναι παλαιό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (2007), μέλος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού (2021), μέλος του σωματείου Το σπίτι του Καλλιτέχνη (2021). Συμμετείχε στις διαδικασίες ίδρυσης του σωματείου παραστατικών τεχνών (Κ.Α.Τ.Σ. – Κάτω Από Τη Σκηνή) το 2021. Ως συντάκτης κειμένων απασχολήθηκε στο eBooks4Greeks από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019, ενώ τα ηλεκτρονικά του βιβλία που κυκλοφορούν δωρεάν για ανάγνωση στο διαδίκτυο με άδεια creative commons 4,0 διατίθενται από σελίδες διάθεσης ελεύθερων βιβλίων από το 2015. Διατηρεί την επαγγελματική του σελίδα στο διαδίκτυο στην διεύθυνση: http://www.gkokkinos.net

Instagram hashtag #george_s_kokkinos

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Φωνή

Προσωπικές Πληροφορίες

Φύλο

Άνδρας

Ημερομηνία Γέννησης

19/09/1977

Περιοχή

Νομός

Αττικής

Πόλη

Athens