Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Γιωργος&Ευα band

Νομός

Εύβοιας

Πόλη

Ερετρια

Είδος Μουσικής

Blues, Blues Rock, Classic Rock, Alternative Rock, Pop Rock, Pop, Έντεχνα, Άλλο (Επικοινωνήστε)

Ρεπερτόριο

Ελληνικό, Ξένο, Διασκευές, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

3

Ιστοσελίδα

http://www.youtube.com/c/ΓΙΩΡΓΟΣΕΥΑ

About

Γιώργος και Εύα band
Ορμώμενοι από τα πέριξ της Κύμης Ευβοίας, δύο ταλαντούχοι νέοι, ο Γιώργος και η Εύα, έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους να ακολουθήσουν τη μουσική με όπλα τους μια κιθάρα και δυο φωνές.
Η πορεία τους πριν συναντηθούν, αφορούσε μεμονωμένα live και συναυλίες, καθώς ο Γιώργος ήταν σε δικό του συγκρότημα για χρόνια, με δραστηριότητα σε όλη σχεδόν την περιοχή της Εύβοιας, όταν το ροκ πρωταγωνιστούσε στις ζωές των «επαναστατημένων νιάτων», ενώ η Εύα συμμετείχε ως τραγουδίστρια σε διάφορες δουλειές στη γενέτειρά της, Τρίπολη Αρκαδίας, πλαισιώνοντας με τη φωνή της live αλλά και ραδιοφωνικά σποτάκια.
Σήμερα, ενώνουν τις παρουσίες τους όχι μόνο στη ζωή -μιας και είναι ζευγάρι-, αλλά και στη σκηνή, συνεισφέροντας με τη μουσική τους είτε σε διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες, είτε υποστηρίζοντας μαγαζιά και συναυλιακούς χώρους, κάθε φορά με δικές τους δουλειές, ερμηνεύοντας όμως και αρκετές διασκευές από τον έντεχνο και ροκ χώρο, ελληνικής και ξένης μουσικής.
Σε κάθε εμφάνισή τους, ο θεατής μαγεύεται από την αυθεντικότητά τους, μιας και η μουσική τους διακρίνεται από τη δική τους προσωπική «σφραγίδα», αναμένοντας με ανυπομονησία κάθε φορά το επόμενο live, που πάντοτε εκπλήσσει ευχάριστα το ζωντανό ακροατήριο.
Η μουσική για τον Γιώργο και την Εύα, είναι η απάντηση σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης και κατάχρησης της εξουσίας, θα’ λεγε κανείς το αντίδοτο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.Κοντα μας ο ταλαντουχος Αλκης Καραπανος -κιθαρα,πληκτρα και πνευστα
Μπορείτε να ενημερώνεστε για την μπάντα και τις εμφανίσεις της στα κάτωθι link:
https://web.facebook.com/giorgosevaband
https://www.youtube.com/channel/UCEqnHF4o330r2JG1dW075mQ
https://giorgoseva.bandcamp.com

Γιωργος&Ευα band

Εικόνα προφίλ του/της Γιωργος&Ευα band

@freedomway33

τελευταία ενέργεια πριν από 1 εβδομάδα, 6 μέρες