Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Blacksun

Νομός

Αττικής

Πόλη

Athens

Είδος Μουσικής

Heavy Metal, Power Metal

Ρεπερτόριο

Ξένο, Πρωτότυπα

Αριθμός Μελών

5

Ιστοσελίδα

http://www.blacksun.gr

About

Οι Blacksun είναι μια μπάντα που κινείται στο χώρο του μελωδικού heavypower metal με πορεία   στην Ελλ. σκηνή από το 1994.Χαρακτηριστικό τους είναι η δύναμη και η μελωδία.Στο ενεργητικό της έχει 7 κυκλοφορίες και στη διαδρομή αυτή, έχουν περάσει αρκετοί μουσικοί του χώρου. Πιο πρόσφατη δουλειά της μπάντας το‘’Symphonies Of The Damned’’(2015)-ένα conceptEp,που υποστηρίχτηκε με αρκετά live.
Τον Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε το »Seed Of Hate»,ως full length album το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Το album κινείται σε ένα ευρύ φάσμα ήχου από το hard rock έως το power metal με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη μελωδία σε κάθε κομμάτι. Πλέον οι Blacksun είναι στη διαδικασία ετοιμασίας νέου υλικού.

Η σύνθεση της μπάντας είναι η εξής:

Minas Papadopoulos-Guitar
Vasillis Veliopoulos-Guitar
Nick Koulelis-Bass

Dimitris Stavroulakis-Drums

Aggelos Gerogiannis-Keys

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Φωνή

Αναζήτηση Μουσικών / Συνεργατών

Οι Blacksun που κινούνται στο χώρο του μελωδικού Heavy-Power Metal ζητούν τραγουδιστή .Ψάχνουμε άτομο με διάθεση, γνώση του αντικειμένου,συνεργατικότητα και συνέπεια.Υπάρχει παλιό υλικό αλλά και προετοιμασία για νέο.Δείγμα φυσικά ευπρόσδεκτο.Περισσότερες λεπτομέρειες κατόπιν επικοινωνίας.

Blacksun

Εικόνα προφίλ του/της Blacksun

@clef1978

τελευταία ενέργεια πριν από 3 εβδομάδες, 2 μέρες