Αναζήτηση Μουσικών και συγκροτημάτων

Αναζήτηση

ζητείται μουσικός

κλασικη μουσικη

greek mix

ελληνικα τραγουδια 2021

ελληνικη μουσικη

ζητείται τραγουδιστής

ζητείται μπουζουξής

ζητείται κιθαρίστας

ζητείται μπασίστας

ζητείται μουσικό συγκρότημα

ψάχνω

για μουσικούς

για συγκροτήματας

ψάχνουν

ψάχνει

συνεργασία

μουσική μπάντα

μουσική

αναζήτηση

μουσικών

συγκροτημάτων

View Profile

Προφίλ

Username

christos_papazoglou

Last Name

PAPAZOGLOU

Όνομα / Επωνυμία

CHRISTOS

Last Name

PAPAZOGLOU

Πληροφορίες

Ιδιότητα

Τραγουδιστής / τρία, Σύνθεση, Στιχουργία, Καθηγητες Μουσικης

Μουσικά Όργανα

Καχον (Cajon), Κιθάρα Ακουστική

Είδος Μουσικής

Ελληνικό Ροκ, Έντεχνα

About

Ο Χρήστος Παπάζογλου γεννήθηκε το      έτος 1979 στο Βόλο. Είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων-Μηχανικών, με μεταπτυχιακό στην ανάπτυξη και καινοτομία προϊόντων του πανεπιστημίου του Brighton.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2003, γίνεται μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Δήμου Βόλου, στην οποία συνεχίζει έως σήμερα με εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, είτε ως μέλος είτε ως σολίστ, υπό την καθοδήγηση του μουσικού Πατέρα, Μαέστρου Γιάννη Καρκάλα.

Το 2005 ιδρύει με συνέταιρο αλλά και δασκάλα του στη φωνητική Φανή Καρκάλα, το Ωδείο Βόλου Ρυθμός που έως σήμερα κοσμεί πολιτιστικά και εκπαιδευτικά την πόλη του Βόλου. Ξεκινάει μαθήματα ως τενόρος στο κλασσικό τραγούδι ενώ παράλληλα συμμετέχει στην τάξη Μελοδραματικής της καταξιωμένης υψίφωνου τη Λυρικής σκηνής Αγγέλας Λαλαούνη, με συναυλίες στο Βόλο, στη Λάρισα και την Αθήνα.

Το 2006 δημιουργεί το έντεχνο-ροκ τρίφωνο γκρουπ των   ̎Πας a tempo  ̎ με τους Νίκο Παναγιωτίδη και Κασσιανή Αμυγδαλίτση, με συναυλίες και live σε όλες σχεδόν τις μουσικές σκηνές της πόλης αλλά και εκτός, σε μία μουσική πορεία έως σήμερα, κερδίζοντας επάξια ένα πολύ μεγάλο μέρος του μουσικόφιλου κοινού της έντεχνης και ροκ ελληνικής μουσικής.

Τον Απρίλιο του 2008 συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Βόλου ως σολίστ δίπλα στη καταξιωμένη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη, με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά, υπό την καλλιτεχνική δ/νση του Δημήτρη Μαραγκόπουλου, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από το έργο   ̎Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗΣ  ̎ του Μάνου Χατζιδάκι.

Το επόμενο έτος και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2009 συνεργάζεται εκ νέου με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Βόλου με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά, ως σολίστ δίπλα στην Δήμητρα Γαλάνη, ερμηνεύοντας τραγούδια από τον κύκλο   ̎ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ  ̎ του Μάνου Χατζιδάκι.

Λαμβάνει πτυχίο αρμονίας από το Ωδείο Βόλου Ρυθμός με καθηγητή τον Γιάννη Καρκάλα το έτος 2011 και Αποφοιτήριο ελληνικού τραγουδιού το έτος 2013, ενώ από το 2017 αναλαμβάνει τη φωνητική διδασκαλία του τμήματος ελληνικού τραγουδιού του Ωδείου Βόλου Ρυθμός.

Έχει συμμετάσχει ερμηνευτικά με διάφορα μουσικά σχήματα και σύνολα όπως την την παραδοσιακή ορχήστρα Ιωνία, την ορχήστρα νυκτών εγχόρδων   ̎VIVE LA MANDOLIN  ̎ όπως και το μουσικό σύνολο   ̎ΡΥΘΜΟΣ  ̎ του οποίου αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος το 2012, με μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νικόλαο Χιώτογλου, έχοντας στο ενεργητικό τους έως και σήμερα επιτυχημένες εμφανίσεις τόσο στην πόλη του Βόλου όσο και εκτός, όπως τον Σεπτέμβρη του 2013 που πλαισίωσαν την     ̎EUROPE ART ORCHESTRA  ̎ σε φεστιβάλ που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην πόλη LEMAN της Γαλλίας αποσπώντας άψογες κριτικές.

Το 2016 συμμετέχει με τον Κώστα Μακεδόνα και το   ̎ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΡΥΘΜΟΣ  ̎ σε συναυλίες στο Βόλο και τη Λάρισα και το επόμενο έτος 2017 συνεχίζοντας την περιοδεία στη Λαμία και την Λειβαδιά, δίπλα σε εξαίρετους μουσικούς. Το ίδιο έτος 2017 εμφανίζεται με τον Γιάννη Κότσιρα και το Μουσικό Σύνολο Ρυθμός στο Βόλο ενώ πραγματοποιούν περιοδεία εμφανίσεων το καλοκαίρι του 2018 στην Ακρόπολη Φαρσάλων, τη Θεσσαλονίκη την Αλεξάνδρεια και τη Λειβαδιά. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους πραγματοποίησε με το μουσικό σύνολο Ρυθμός συναυλία με τον μοναδικό τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

Παράλληλα με την σολιστική του δράση έχει ξεκινήσει το δεύτερο μεγάλο πάθος του να ανθίζει και σαν καταλύτης να ανοίγει νέους ορίζοντες στις συνεργασίες του, κυρίως όμως στην μουσική δημιουργία… η στιχουργική. Ο πρώτος του στίχος έχει ρίζες το 2003, ενώ από το 2004 έχει γράψει στίχους για περισσότερο από 100 τραγούδια εκ των οποίων 48 που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και 8 ήδη δισκογραφημένα. Ενδεικτικά η «Ποδηλάτισσα», με την ερμηνεία της Σοφίας Νάσσιου και τους «Brandy Σουαρέ», διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό της ΕΡΤ,  ανάμεσα σε 400 διαγωνιζόμενες μπάντες.

Τέλος από τον Ιανουάριο του 2022 ξεκίνησε να γράφει μουσική σε αγαπημένους του στίχους με αποτέλεσμα, σε σύντομο διάστημα να κυκλοφορούν στην προσωπική του σελίδα στο Youtube [CHRISTOS PAPAZOGLOU], τραγούδια σε μουσική-στίχο- ερμηνεία του ιδίου «Μούσα, Πάει καιρός, Σαν παραμύθι», όπως και το 4ο κατά σειρά τραγούδι «Ο Βαλές» σε μουσική και στίχο του Χρήστου Παπάζογλου και ερμηνεία της Σοφίας Νάσσιου. Την ενορχήστρωση/προγραμματισμό των τραγουδιών υπογράφει ο εξαίρετος φίλος και συνεργάτης Απόστολος Τσιάρκας.

Τον Απρίλιο του έτους 2022 συνεργάζεται ως σολίστ για πρώτη φορά με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Τασούδη Βασιλείου, στη συναυλία  ̎ΎΜΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΑΘΟΥΣ  ̎ στο Πολιτιστικό κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Προσωπικές Πληροφορίες

Φύλο

Άνδρας

Ημερομηνία Γέννησης

04/11/1979

Περιοχή

Νομός

Μαγνησίας

Πόλη

ΒΟΛΟΣ