Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Mind Departure

Νομός

Αττικής

Πόλη

Αθήνα

Είδος Μουσικής

Alternative Rock

Ρεπερτόριο

Ξένο

Αριθμός Μελών

4

Ιστοσελίδα

http://www.minddeparture.com

About

Οι Mind Departure είναι ένα αγγλόφωνο Alternative – Ιndie Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Δημήτρη (φωνητικά), Χρήστο (κιθάρα), Κριστιάν (μπάσο), και Βαγγέλη (ντραμς).

Τον Νοέμβριο του 2015, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP “Roots” με την Phonographic Society Records, αφού προηγουμένως τον Ιανουάριο του 2014, είχαν βγάλει το EP “Mind Departure” ανεξάρτητα. Αρχές του 2018, ολοκλήρωσαν την παραγωγή του 2ου τους δίσκου στα Zero Gravity Studios, με το όνομα “Something’s Rotten in the State”, ο οποίος και αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ όπως:      

Six Dogs, Death Disco, Dudu Loft, Ρομάντσο, Floral, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, K44, Αρχιτεκτονική, Θέατρο Χυτήριο, Kookoo, Athens Beer Festival, Hard Rock Cafe, ΤΙΚΙ κ.α.

Mind Departure

Εικόνα προφίλ του/της Mind Departure

@chris-mindep

τελευταία ενέργεια πριν από 3 έτη, 2 μήνες