Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

BetaSound – Αφοι Βρανά Ο.Ε.

Νομός.

Αττικής

Πόλη

Αιγάλεω

Είδος Επιχείρησης

Κατάστημα Πωληση

Διεύθυνση

Στεφ. Σαράφη 27β

Τηλέφωνο

2105698171

Ιστοσελίδα

http://www.betasound.gr

About

BetaSound αποτελείται από άτομα που ασχολούνται με τη μουσική και την τεχνολογία αυτής σε βάθος δύο γενεών από το 1977 και γνωρίζουμε όσο λίγοι τις ανάγκες του καθενός όσον αφορά στη μουσική ενασχόληση. Καλύπτουμε όλους τους τομείς της μουσικής και της τεχνολογίας αυτής και προτείνουμε πάντα αυτό που χρειάζεται ο καθένας και όχι ότι μας συμφέρει.
Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση σε μουσικά όργανα και σε προϊόντα μουσικής τεχνολογίας, ενώ η αγάπη μας για τη μουσική, μας έχει κάνει να διαλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που διαθέτουμε μέσω του καταστήματος μας.
Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν σχέση με τη μουσική. Κιθάρες, μπάσα, τύμπανα, κρουστά, αρμόνια και πιάνα, ενισχυτές, επαγγελματικά προϊόντα ήχου, ηχεία, μικρόφωνα, ακουστικά, μίκτες, προενισχυτές, συστήματα βελτίωσης ήχου, κάρτες ήχου, MIDI πληκτρολόγια και πολλά άλλα.
Συνεργαζόμαστε με καθηγητές μουσικής και μπορούμε να σας φέρουμε απευθείας σε επαφή μαζί τους. Αν η μουσική είναι αυτό που θέλετε, τότε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

BetaSound - Αφοι Βρανά Ο.Ε.

Εικόνα προφίλ του/της BetaSound - Αφοι Βρανά Ο.Ε.

@betasound

τελευταία ενέργεια πριν από 2 έτη, 3 μήνες