Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

amigo.gr

Νομός.

Αττικής

Πόλη

Αθήνα

Είδος Επιχείρησης

Ηλεκτρονικός Τύπος

Ιστοσελίδα

amigo.gr

About

Τι είναι το amigo.gr

Το amigo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό magazino με ευρεία θεματολογία. Θα βρεις από οδηγούς αγορών μέχρι άρθρα αυτοβελτίωσης. Από οδηγούς για το πώς να έχεις μια επιτυχημένη πορεία στο Youtube διαφημίζοντας τη δουλειά σου, μέχρι συνεντεύξεις καλλιτεχνών.

Δημοσίευσε τη δουλειά σου

Αν θέλεις να δημοσιεύσουμε τη δουλειά σου στην κατηγορία Next Door Artists ΔΩΡΕΑΝ μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με προσωπικό μήνυμα εδώ ή στη σελίδα μας στο facebook.

Σε συνεργασία με το e-band.gr παρουσιάζουμε τη δουλειά σου και στα δυο site ΔΩΡΕΑΝ, όπως και σε όλα τα social media που διαθέτουμε σε μορφή συνέντευξης με:

-Ερωτήσεις για να σε γνωρίσει καλύτερα το κοινό
-Φωτογραφίες από δισκογραφία/live κλπ
-Links προς τα social media που διαθέτεις
-Επερχόμενα gigs, εμφανίσεις και δισκογραφία
-Video, Covers και τραγούδια

Είμαστε στην ίδια ομάδα

Γνωρίζουμε την ανάγκη που έχει κάθε καλλιτέχνης να προβάλλει τη δουλειά του. Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας πλέον έχει την δυνατότητα να ανεβάσει τη δουλειά του παντού, και ότι το ποιοτικό περιεχόμενο χάνεται σε μια θάλασσα πληροφοριών.

Με τα μέσα που διαθέτουμε, είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε στη διάδοση του έργου σου, από τη στιγμή που έχεις κάτι αξιόλογο να παρουσιάσεις, είτε είσαι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας, είτε είσαι σόλο καλλιτέχνης ή έχεις συγκρότημα.

Stay Tuned

Φιλικά,

amigo.gr  &  e-band.gr

amigo.gr

Εικόνα προφίλ του/της amigo.gr

@amigo-gr

τελευταία ενέργεια πριν από 3 μήνες, 2 εβδομάδες