Προφίλ

Όνομα / Επωνυμία

Αμαλία Κωτσαδάμ

Φύλο

Γυναίκα

Νομός

Αττικής

Πόλη

Νέα Ιωνία

Ιδιότητα

Τραγουδιστής / τρία

Μουσικά Όργανα

Κιθάρα Ηλεκτρική (Rhythm), Κιθάρα Κλασική, Κρουστά Παραδοσιακα, Μπαγλαμάς

Είδος Μουσικής

Blues, Blues Rock, Rock, Classic Rock, Soul, Reggae, Funk, Ελληνικό Ροκ, Έντεχνα, Λαϊκά, Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, Παραδοσιακά

About

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μαθαίνω κιθάρα. Εδώ και έναν χρόνο έχω ξεκινήσει και frame drums, και πιο συγκεκριμένα bendir και έχω ασχοληθεί λίγο με μπαγλαμά. Εστιάζω πιο πολύ στη κιθάρα και τα κρουστά. Ασχολούμαι με το τραγούδι κυρίως με προσωπική μελέτη. Αλλά με έχουν βοηθήσει πολύ και μαθήματα τραγουδιού/μουσικής (ορθοφωνία, πολυφωνικά) που ως ηθοποιός έκανα στην δραματική σχολή.  Με ενδιαφέρει πολύ η παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι, γι’ αυτό είχα ξεκινήσει και βυζαντινή μουσική. Τα ακούσματά μου όσον αναφορά στο παραδοσιακό κομμάτι επικεντρώνονται στην ελληνική παραδοσιακή μουσική, σε βαλκανικούς, gypsy, ισπανικούς ήχους, αλλά και σε πιο ανατολίτικους, τούρκικους, αραβικούς και εβραϊκούς.

Το ρεμπέτικο και το έντεχνο είναι επίσης από τα είδη μουσικής που μου αρέσουν, ακούω και ασχολούμαι.

Στον αντίποδα όσον αφορά στην ξένη (ευρωπαϊκή, αμερικάνικη) μουσική μού αρέσει πολύ η soul, funk, blues και rock και θα ήθελα να καταπιαστώ και με αυτό το κομμάτι στα φωνητικά κυρίως.

Άμεση Ζήτηση Μουσικών

Ναι

Τι ψάχνετε ;

Κιθάρα, Κρουστά, Πνευστά, Άλλο

Αναζήτηση Μουσικών / Συνεργατών

Εστιασμένη αρχικά στην παραδοσιακή μουσική και τα παραπάνω ακούσματα που ανέφερα, ψάχνω μουσικούς που να παίζουν ούτι, κανονάκι, βιολί, κιθάρα, κρουστά, πνευστά και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάζει, που να έχουν διάθεση να παίζουμε και να εξερευνούμε τη μουσική αυτή. Πάντα με οργάνωση και συνέπεια για συναντήσεις, πρόβες και μελέτη και με σκοπό κάποια στιγμή να το επικοινωνήσουμε και με τον κόσμο είτε σε κάποιο μαγαζί είτε και με κάποιο βίντεο.

Για soul, funk, rock και blues ψάχνω μουσικούς (κιθάρα, drums, μπάσο) που να παίζουμε και να δοκιμάζουμε τραγούδια. Το να παίξουμε live δεν είναι άμεση ανάγκη. Παρόλα αυτά, αν κάτι προχωρήσει καλά και θέλουμε κάτι παραπάνω, είμαι συζητήσιμη.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση στείλτε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ.

Αμαλία Κωτσαδάμ

Εικόνα προφίλ του/της Αμαλία Κωτσαδάμ

@amaliakots

τελευταία ενέργεια πριν από 1 μήνας, 1 εβδομάδα