e-band.gr – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρες Μουσικούς και Συγκροτήματα
Βρες Μουσικούς και Συγκροτήματα

e-band.gr –  Το Κοινωνικό Δίκτυο όλων όσων ασχολούνται με τη μουσική!

 Με ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή, το e-band.gr φέρνει όλους όσοι έχουν σχέση με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής σε ένα κοινό διαδικτυακό τόπο έτσι ώστε με λίγα κλικ, χάρη στην έξυπνη αναζήτηση, να βρίσκουν ο ένας τον άλλο βάσει μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις, συνεντεύξεις  και βίντεο κανάλι.

Το e-band.gr απευθύνεται σε Μουσικούς, Deejays, Συγκροτήματα καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες / επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μουσικής.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες χρηστών, συγκεκριμένα:

Μουσικός. Για όλους τους μουσικούς, Τραγουδιστές/στριες, Deejays, Συνθέτες, Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες.

Συγκρότημα. Για Συγκροτήματα και μουσικά σχήματα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής

Επιχείρηση. Για όλες τις σχετικές επιχειρήσεις π.χ. Studio Ηχογραφήσεων, Καταστήματα μουσικών οργάνων, Ηχολήπτες, Ωδεία, Bar / Live Stages, Ραδιοφωνικούς σταθμούς, Μάνατζερ, Δισκογραφικές εταιρίες κτλ.

Τώρα πια βρίσκεις εύκολα και γρήγορα ό,τι ψάχνεις, βλέπεις το προφίλ και επικοινωνείς μέσα από την πλατφόρμα.

Δωρεάν υπηρεσίες  που προσφέρει το  e-band.gr στα μέλη του

Δημιουργία Προφίλ: Δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν ένα όμορφα δομημένο προφίλ, σαν μια μικρή προσωπική ιστοσελίδα, όπου μπορούν να προβάλουν πληροφορίες για τον εαυτό τους και την δουλειά τους.

Αναζήτηση Μουσικών:  Χρησιμοποιώντας φίλτρα όπως Όργανο, Είδος Μουσικής, Νομό οι χρήστες εύκολα κάνουν στοχευόμενες αναζητήσεις βάση των κριτήριων τους και εμφανίζονται όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Με το ίδιο σκεπτικό γίνεται και η αναζήτηση για Συγκροτήματα και επαγγελματίες / επιχειρήσεις.

Ζήτηση Συνεργατών: Μουσικοί  και συγκροτήματα που αναζητούν συνεργάτες μπορούν να καταχωρούν την αγγελία τους μέσω της υπηρεσίας Αναζήτησης Συνεργατών όπου εμφανίζει την αγγελία μέσα στο αναλυτικό προφίλ και με γραφικά μέσα στην λίστα μελών.

Παρουσιάσεις  / συνεντεύξεις: Το e-band.gr δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις  / συνεντεύξεις καθώς και να ανακοινώνουν τα νέα τους με  Δελτία Τύπου.

Κανάλι Βίντεο: Τα μέλη μπορούν να προβάλουν τα μουσικά τους βίντεο, πρωτότυπα η διασκευές από YouTube, Facebook, Vimeo  μαζεμένα σε ένα κανάλι  δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξερευνούν μουσική από Ελληνικά συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής.

Στους επόμενους μήνες το e-band.gr σχεδιάζει συνεργασίες με ραδιοφωνικούς & Web Radio σταθμούς για την προώθηση των Μελών του, ήδη έχει αρχίσει και προωθεί το Call4Songs με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας μουσικής βιβλιοθήκης με πρωτότυπα τραγούδια των μελών του.

Περισσότερα στο: https://e-band.gr/

Related Articles

Miltos Marathon

Miltos Marathon – Μουσικός – Συνέντευξη Οι ανάγκες, ο φόβος και οι οικονομικές εξελίξεις μας οδηγούν ανά διαστήματα σε επαγγελματικά μονοπάτια, μακριά από αυτό που…

KonAn

Συνέντευξη ΚonΑn Αντισυμβατικοί με δικό τους ήχο και χρώμα, οι ΚonΑn ανοίγουν ένα νέο παράθυρο στον μουσικό ορίζοντα. Συνήθως η τόλμη νέων δημιουργών που γράφουν…

POEM

POEM – Συγκρότημα – Συνέντευξη Όταν η έμπνευση και το ταλέντο συνδυάζονται με συντονισμό, σκληρή δουλειά και όραμα, μόνο εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Οι…

Night Resident

  Night Resident – Συγκρότημα – Συνέντευξη   1 Πολλές καλησπέρες! Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε οπότε θα μου συγχωρήσετε και κάποιες πιο… στερεοτυπικές…

Responses